torsdag 30 juli 2009

WE'VE GOT KOKA-KOLA VEINS WE DON'T KNOW OUR NAMES

Och idag är jag sailor girl i min nya sjömanströja och ska strax cykla till Söder för att äta kräftor med lillasyster och storasyster. Puss på det, hej hopp.

2 kommentarer:

Line sa...

Åhh fin tröja! Men hallå du, sjukaste grejen hände ju! Jag kom in på mitt förstahandsval på skola och jag har ingen aning om hur för den ska va skitsvår att komma in på så de har säkert gjort nåt fel men jag är inte så dum som inte tar tillfället i akt och tackar ja, sååå det blir nog inget australien på mej :( vilket är sjukt tråkigt för jag var så stört pepp, men skola får gå före när jag väl kommer in :P. Men jag är helt övertygad om att ni kommer att få det helt stört kul och helt oförglömligt utan mej också :D så förfan girl fånga dej en rödhårig fårfarmare så ska jag se till att catcha dendär rike norrmanen också, så åker vi 4 till hans 'hytte på fjellet' när ni kommer hem :D vi säger så va? :)

Maria! sa...

men hallå, ja jag läste ju det! det är ju sjukt bra, herregud. grattis grattis grattiiis!! :D men tråkigt också. ja. sånt är livet vettu! haha, det ska jag fan ta mig göra :D puss på dig snyggo!