söndag 17 augusti 2008

MALMÖFESTIVALEN!

Joråsatte. Fredag och lördag kväll befann jag och Robin oss i Malmö stad (det vill säga parkernas stad) för att avnjuta lite musik och tja, inte så mycket mer. Det var alla tiders, här kommer lite kassa bilder (oredigerade, eftersom jag inte har något fotoprogram som inte suger snoppe längre *cutcut*) från helgens bravader.

På fredagskvällen åkte jag och Robin ner ensamma för att se världens sötaste band, Billie the Vision and the Dancers. Eftersom ingen av oss hittar i Malmö tog det en stund innan vi fattade var Mölleplatsen låg, men tillslut kom vi fram till ett enormt tält som var knökfullt men trevligt. Vi ställde oss längst bak så det blev inga särskilt bra bilder, men här kan ni lyssna på en trudelutt från A Man from Argentina (och skaka era höfter till revolutionen) om ni känner för'et!



Det var en jävligt bra spelning, jag tror aldrig jag tröttnar på det där bandet. Första ackorden i Summercat liksom, iiihhh! Sen gick vi runt lite i stan, käkade en nachotallrik med nasty ostsås men god guacamole, och sen åkte vi hem på ett smockat tåg med en tioårig pojke med damp som sällskap. Fint det.


Blåa träd i en park i Malmö stad, det vill säga parkernas stad.

Sen blev det lördag och det var dags att åka ner igen för att se allas vår göteborgare Timo Räisänen. Som sällskap denna gång hade vi de största Timofansen jag känner, nämligen Line och Emma. Vårt hat mot Eslöv växte ännu mer efter att ha fått medresenärer som hade matchade rutig kjol och väst (HUGA) och skulle se LIOOPTRROOP RÅÅCKÅÅRS!! Stackars dom. Och Line betedde sig lite som ett barn när hon la tillbaka godis som hon tuggat på i påsen, men det var ganska gulligt på samma gång. Vi ska starta en arbetslös blogg, Line och jag. Och ha en sunkig lägenhet med folköl och fislukt.



När vi kom fram ville alla utom Robin börja knuffa sig fram längst fram framför scenen ganska direkt. Så det gjorde vi. Då spelade fortfarande LIOOPTRROOP RÅÅCKÅÅRS så vi shakade lite till dom en stund, mest för att vara artiga liksom. Måste säga att Promoes hårmatta är ganska imponerande, yet sunkig.




Och den här bilden har jag fetesnott från Lines eminenta blogg, mest för att den så ful och underbar på samma gång.

Timo och hans vänner spelade och spelade och det var sjukt bra alltihop, speciellt I'm Indian och My Valentine. Jag saknade Lovers are Lonely litegrann, fast var inte lika trög som tjejen som skrek efter den när dom nästan gått av helt och redan spelat extranummer. Hehe.


Timo tyckte han var bäst, det tyckte vi med.

Sen blev det till att springa satan till stationen för att inte missa sista tåget hem, men det fixade vi. Gulligast var när vi nästan var framme i stan och konduktören sa i högtalarna: "Jaha, nu var vi snart framme i Kristianstad som är det här tågets slutstation, så nu är det dags att väcka kompisen bredvid!" Vilket vi faktiskt gjorde med två däckade killar, för vi är snälla barn.

Det var en fin kväll, och en fin helg överhuvudtaget. Hejdå!

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha våran blogg och lägenhet kommer bli bäst mes cheeseballsklet på väggarna :D

Maria! sa...

cheeseballsklet it is! :D

emma leyman sa...

uuuunderbar kväll!;)