tisdag 27 november 2012

människohaters gonna hate.

Några citat från idioter i Storbritannien angående leksaksföretagen BR och Toys'R'Us införande av könsneutrala leksakskataloger, det vill säga där de rådande könsnormerna utmanas en smula genom att flickor leker med (leksaks)vapen och pojkar med (leksaks)dammsugare på bilderna:

"Fler surrealistiska nyheter från det ockuperade Sverige. Det mest vansinnigt socialistiska, vaksamma, omhändertagande och helt enkelt paranoida samhället i världen har nått sin bottenpunkt."

"Det här är helt sjukt. En galenskap som lägger sig över väst som vi aldrig bad om."

"Att visa pojkar som leker med dockor och dockhus är helt oacceptabelt."

Lägg märke till ord som "surrealistiska, "sjukt", "galenskap" och "oacceptabelt". Jag skulle vilja tipsa John, Harry, Jb och de andra skitnödiga grabbarna att läsa på lite om andra historiska samhällshändelser där dessa ordval känns LITE mer relevanta. Exempel: Folkmordet i Rwanda 1994 då cirka en miljon människor brutalt utrotades. Eller varför inte den gamla klassiska Förintelsen. Nej, nu vet jag! Häxprocesserna på 1400-1700-talen! Kika lite på det där, hörrni grabbar. Sen kan vi kanske titta tillbaka på det här med de SJUKA leksakskatalogerna och tagga ner lite. Slut på tips.

Inga kommentarer: