onsdag 13 april 2011

OH HAPPY DAY

Det bästa just nu:

1. Ibland så skiner solen och vindarna är ljumma istället för isande och man kan sitta ute i sin trädgårdsstol på sin lilla gräsmatta och läsa om källkritik (nej, har fortfarande inte tid att läsa böcker jag vill läsa. Har läst första kapitlet av Norwegian Wood och den är mycket fin so far).

2. Om några dagar får vi påsklov och då åker jag och Christian med hans familj upp till hyttan på fjället. Vi ska äta våfflor och åka skidor och spela yatzi och spise gotteri och andra sådana där bra saker som de gör i Norge. Det blir fint, och ganska spännande för mig med den där skidåkningen. Jag är från Skåne. Att åka skidor är ungefär lika exotiskt som att flyga luftballong. Om inte mer.

3. Snart är den här tioveckorskursen i Rätts- och förvaltningsjournalistik (som Annelie Frank säger, "det är inte så osexigt som det låter!" Fast det är det visst.) slut och då har vi bara en liten videokurs kvar och då ska vi bara spela in film och ha det göj och sen är det sommar och då är man ju lycklig i vilket fall.

Inga kommentarer: