fredag 11 september 2009

HALLA ELLER!

Tillbaka i Brisbane och civilisationen, thank god! Wwoofandet var val trevligt, jobbade fyra timmar om dagen, mestadels med att rensa ogras och plocka grejer, sedan var vi lediga resten av dagarna. Hade val varit lite mer givande om det funnits mer att gora, men antar att det ar sa att bo pa landet? Hehe. Aja, ska inte klaga for mycket, bodde hos ett trevligt par, Geoff occh Bev hette dom, fick lagad mat tva ganger om dagen (det ar man inte bortskamd med som backpacker ska sagas) och sjukt skona sangar, haha! Sa pa det stora hela var det val helt okej, och antagligen en bra erfarenhet, men maste erkanna att det kanns fruktansvart bra att vara tillbaka igen. Pa nat satt kanns Brisbane lite som hemma nu, trots att vi bara varit har i typ tva veckor allt som allt. Lite konstigt, men det ar verkligen en grymt harlig stad. Far se hur lange jag stannar har nu, beror nog ganska mycket pa jobb och sant. Var pa en anstallningsintervju i en affar nere i centrum idag, kanske kan fa nat dar, hade ju varit gott. Annars ar jag ganska pepp pa att aka till Melbourne, folk sager att det ar en harlig stad det ocksa. Och Byron Bay, Nimbin, Surfer's Paradise... Ja, det ar en del man vill se! Hyfsat snart drar vi till Fraser Island, det ska bli riktigt sweet. Bilder fran garden blir det inga idag, jag pallar inte. Kanske imorrn om ni har tur! Later lovers, saknar er dar hemma. PUSS!

3 kommentarer:

Line sa...

Åh vad hærligt allt låter då! Hoppas du har det toppen dærnere :D, drømde faktiskt om dej inatt ;P du och emma var fulla kastruller hemma hos mej, haha det var sweet! får se till att fixa så det bli verklighet næsta sommar maybe ;D

MZN sa...

Hej!

Surfade in på din blogg bara sådär, ska nämligen åka ner till Oz snart ser du :)

well well, en request if i may. skriv gärna ner hur ni skall ta er till fraser, vilka tranportmöjligheter ni valt vad de kostade och hur ni kommer bo på ön. är det någon paket grej ni hoppat på?

tack tack

MVH

Maria! sa...

line: haha, fan va fint! latt att vi kor pa en fullkastrull-kvall i oslo till sommaren :) allt bra med dig, hur gar pluggandet? PUSS!