onsdag 24 augusti 2011

OM ATT KOMMA HEM

Jag är i Kristianstad. Det är fint, fast lite sådär bittersweet fint som det är. Ja, ni vet. Jag bläddrar i Kristianstadsbladets nöjesbilaga och läser citat som "- Rutiga skjortor är ju aldrig fel!" på dagens outfit-sidan.

Som sagt.

Men ändå. Det är fint att ligga i soffan och titta på svt-underhållning (Maestro) med mamma en måndagskväll. Det är fint att dricka lite för mycket vin med brudarna, gå till Banken och dansa sig lika svettig som när man var 18. Och det är fint att cykla hem längs Kanalgatan på en lånad cykel.

söndag 21 augusti 2011

lördag 13 augusti 2011

FLOTTFEST

Liksom de flesta andra mellanstora svenska städer har även Kalmar en stadsfestival, det vill säga en vecka under sommaren då folk faktiskt går ut på stan och lever om sig lite (= dricker öl och tittar på någon typ av Tomas Ledin-artist), istället för att bara sitta hemma och konsumera Morden i Midsomer. I Kalmar har de döpt denna företeelse till "stadsfesten". Jag föreställer mig att detta hullabaloo kommer ha precis samma upplägg som Kristianstadsdagarna, vilket för mig i princip bara betyder en sak.

Langos.

Snart kommer Christian hem och då ska vi in till stan och jag ska äta friterad deg med räkor och gräddfil tills jag kräks. BÄSTA LIVET!

torsdag 11 augusti 2011

NÅGRA AUGUSTIAR


 2006. Började tvåan och bodde fortfarande tillsammans med världens bästa kattkompis hemma i huset i Vä.


2007. Var 18 och fotade grainiga emobilder föreställande mina fötter, alternativt blommor med ditsprutade droppar på.


2008. På Malmöfestivalen, suktandes efter Timo Räisänen. Inga konstigheter, och Line hade bimbobloggen, vad den nu hette. Bimbo-Line?


2009. Nedräkning och extrempepp inför Australien. Blond också ja, just det.


2010. Så kom man hem med den bästa souveniren man kunde tänka sig. <3


2011. Leker i nya hemstaden och livet är oftast som det ska.

Frågor på det?

tisdag 9 augusti 2011

HEJDÅ FISHERS

Har precis bölat mig igenom sista avsnittet av sista säsongen av Six Feet Under. Känner mig nu som ett sådant där post-Potterbarn. Vad ska jag göra nu, liksom. Till er som inte har sett denna fantastiska serie - gratulerar! Ni har fem säsonger av underbarhet framför er. Fan vad avundsjuk jag är.



söndag 7 augusti 2011

E

Tack för att du rörde mitt liv en kort stund.
Tack för allt du gav
och för att du fick mig att vilja ge lika mycket.

Jag kommer aldrig glömma dig.