måndag 28 september 2009

onsdag 23 september 2009

090923


Idag har det tydligen varit en duststorm i det hara landet, da ser det ut sahar minsann. Bah sa alla vet liksom. Imorrn aker vi till Harvey Bay for att sedan dra till Fraser Island pa fredag, sweetness! Annars ar jag val mest ganska vidrigt bakis och lite smatt blaslagen efter gardagens bravader, men sa kan det ga. Hej med er.

söndag 20 september 2009

BONJOUR!

Nu bor jag i en gul ubat med en massa fransman, tjoho. Igar dansade tre av fyra teletubbisar pa ett biljardbord och jag ar svinigt sugen pa att tatuera mig. Ja. Det ar val ungefar sa laget ser ut nufortiden va. Plus att vi aterforenas alla fem (plus Peter) och aker till Fraser Island pa torsdag, det ska bli duktigt sweet det ocksa. Later skater!

tisdag 15 september 2009

MEET ME IN CHINATOWN FOR OPIUM AND TEA

Hej hopp. Sa satt man har vid datorn igen, fan ocksa! Haha. Svart att lata bli, vill liksom halla sig uppdaterad om vad som hander hemma och i varlden och sadar. Sag att Patrick Swayze ar dod, det var ju lite unpepp. Dirty Dancing satte ju trots allt sina spar, vare sig man ville det eller ej, liksom. Uschja.

Anyways, ikvall ar varan sista kvall pa stallet vi bor pa nu; ett ganska sunkigt hostel med varldens obekvamaste sangar som ska bli fruktansvart skont att slippa. Dock ligger stallet i en himla mysig liten stadsdel som heter Fortitude Valley och ar lite som Brisbanes Chinatown, sa det kanns lite trist att flytta harifran ocksa. Men ja, kan ju vara kul att se nagot annat ocksa i och for sig. Nasta stalle blir ett hostel som heter Yellow Submarine och ligger pa andra sidan stan, dar blir jag ensam med nio framlingar i ett 10 bed dorm, eftersom att Lisas Peter kommer hit i morgon och dom planerar att ligga och gulla med varandra i ett eget rum minsann! Hehe. Ar inte alls avundsjuk, nejda. Hrmf.

Jappjapp, nu tar snart minuterna slut har. Crap. Ungefar sahar ser det i allafall ut har i Fortitude Valley, om ni vill veta. Vilket jag tar for givet! Laterz alligaterz!

måndag 14 september 2009

PIX FRAN MINA SENASTE BRAVADER:

Sag fetaste fyverkeriet typ nagonsin, nar Brisbane Festival invigdes i lordagskvall. Fin sak! Blir inte riktigt samma sak pa bilder dock, men ja. Det var i alla fall javligt snyggt.

Sen igar (sondag) akte jag, Lisa och Fabian (var tyska ex-room mate) till Stradbroke Island och kollade pa valar, delfiner och minikangurus, yay! Ville ta med mig en hem, men antog att det var ganska forbjudet. Attans. Men gottkott, nu har jag sett kangurus i Australien, har ni det kanske? Nej, just det. Hej med er!

lördag 12 september 2009

PIX FRAN MOUNT TAMORINE





Typ sahar sag det ut pa farmen, snyggt och sant! Just nu haller jag dock pa att fa psykbryt pa datorn jag sitter pa, darfor blir det inga fler idag. Synd! Hat pa javla Gossip-datorer. Japp. Hej med er, nu ska vi kolla pa fyrverkerier nar dom inviger Brisbane Festival, yay!

fredag 11 september 2009

HALLA ELLER!

Tillbaka i Brisbane och civilisationen, thank god! Wwoofandet var val trevligt, jobbade fyra timmar om dagen, mestadels med att rensa ogras och plocka grejer, sedan var vi lediga resten av dagarna. Hade val varit lite mer givande om det funnits mer att gora, men antar att det ar sa att bo pa landet? Hehe. Aja, ska inte klaga for mycket, bodde hos ett trevligt par, Geoff occh Bev hette dom, fick lagad mat tva ganger om dagen (det ar man inte bortskamd med som backpacker ska sagas) och sjukt skona sangar, haha! Sa pa det stora hela var det val helt okej, och antagligen en bra erfarenhet, men maste erkanna att det kanns fruktansvart bra att vara tillbaka igen. Pa nat satt kanns Brisbane lite som hemma nu, trots att vi bara varit har i typ tva veckor allt som allt. Lite konstigt, men det ar verkligen en grymt harlig stad. Far se hur lange jag stannar har nu, beror nog ganska mycket pa jobb och sant. Var pa en anstallningsintervju i en affar nere i centrum idag, kanske kan fa nat dar, hade ju varit gott. Annars ar jag ganska pepp pa att aka till Melbourne, folk sager att det ar en harlig stad det ocksa. Och Byron Bay, Nimbin, Surfer's Paradise... Ja, det ar en del man vill se! Hyfsat snart drar vi till Fraser Island, det ska bli riktigt sweet. Bilder fran garden blir det inga idag, jag pallar inte. Kanske imorrn om ni har tur! Later lovers, saknar er dar hemma. PUSS!