söndag 31 maj 2009

DAGENS UNGDOM PRATAR SLARVIGT, OCH DOM LÄSER INTE HEIDENSTAM

HALLÅ ELLER! Vill ni se bilder från Siesta? Klart ni vill. Jag hade ingen egen kamera med mig (typ första gången någonsin, kändes handikappat) så allting är lånat från med-festivalare med varierande kamerakvalitét. Enjoy!

Andra kvällen, jag var ganska vidrigt full men hade roligt jävlari. Bra sak!

Hej Yrrol.

Camp Navelludd blev invaderat.

Du är Johan, jag är Johan! Du är Johan, jag är Johan!


Småttingar från Växjö. Folk var överhuvudtaget ganska små, fick lite åldersnoja där ja.

Ska vi dra en lina eller?

Och varmt var det, ganska ofta i alla fall. Gött kött.

Bästa spelningarna var Markus Krunegård, Navid Modiri & gudarna, Timbuktu och Frida Hyvönen. Bah så alla vet. Nu ska jag kränga fruktsallad och kolla på Shopgirl, sen sova för att jobba imorgon. Såattehh. Hejdå!

onsdag 27 maj 2009

MAIS OUI!

Såhär någonting ser min vänstra underarm ut nuförtiden:
I'm in freaking love.

måndag 25 maj 2009

HAR ALDRIG SETT SÅ MÅNGA ALTERNATIVA MÄNNISKOR PÅ HARALD NYBORG PÅ SAMMA GÅNG

Hurra, jag äger numera ett gult tvåmannatält (som jag eventuellt inte kommer orka ta med mig hem igen, 99 spänn känns liksom inte riktigt värt det)! Nu behöver jag bara lite alkohol, har hört att man intar en del sånt på festival? Peppennnn!

Iiihh, nu börjar Cityakuten-avsnittet med George Clooney, YUM-MIE!
Hejrå.

FÖR DIN INFORMATION, LIKSOM

Jaha-ja. Jag råkade visst somna i Åhus igår, efter strandhäng och myspyskväll hos David. Trevligt och sånt! Nu ska jag snart bege mig till staden och möta upp Sandra för att kolla upp hur tatueringsskissen artar sig. Blir till att ha nygjord gaddning på Siesta i år också, yay! Aja, fixade jag det förra året så lär det inte vara några större problem, tänker jag. Kanske.
Japp, sen ska jag fixa allehanda festivalgrejer som kan vara bra att ha. Typ som ett tält. Känns monumentalt, på något sätt. Ja. Och tandkräm.
Hej med er.

söndag 24 maj 2009

WHEN I WAKE UP IN MY MAKE-UP, HAVE YOU EVER FELT SO USED UP AS THIS?

(lyssnar på gamla 90-tals indiehits och peppar inför vad jag tror kommer bli bästa sommaren någonsin, göttttt med fem t:n!)

lördag 23 maj 2009

JAG HAR GRÖNT HÅR? COOLISH OCH SÅNT

Typ såhär pepp har jag varit ikväll. Kändes som att min lever behövde vila sig litegranna, så det blev en slappekväll framför Americas next top model tillsammans med några koppar Systrarna Grene-te. SWEET! Men jaaa, ses vi ute imorrn eller? Haha.

fredag 22 maj 2009

THE BOY WITH THE THORN IN HIS SIDE

Världens coolaste gubbe fyller år idag. Såhär såg han ut när han var ung och snygg. Nuförtiden är han bara cool.

Moz, alltså. Femtio bast. Congratz!

torsdag 21 maj 2009

FETESNOR OINTRESSANT LISTA FRÅN LINE, DEAL WITH IT!

Salt eller socker: Socker tack.
Gillar du ketchup: Ja, helst dansk. Godheter!
Är du glad nu: Jag känner mig ganska munter, ja.
Var du glad igår: Hehe. Det kan man väl säga. *fNizZ*
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Storasyster gör.
Vad dansar du till: Brittan. Och Safety Dance.
Stockholm är: Drygt.
Göteborg är: Underbart.
Kan du sjunga: Nopez.
Mer värt än guld: VÄNSKAP SÅKLART!!!! 11!1
Spaghetti eller makaroner: Nudlar.
Ett land jag helst vill besöka: Japan hade varit sjukt nice. Och USA. Men, first things first: Australien.
Ska bli skoj: Uhum, Siesta? Om jag nu ska dit, det vill säga.
Ska inte bli skoj: Köpa Siestabiljett. Är fattig. Jaja.
Sparar till: Ingenting. Körkort? Fast nej, vad ska jag med det till kanske. Nej, just det.
Väntar på: Just i detta nu; att mitt tevatten ska koka.
Pålägg som gäller: Prickig korv.
Dagens dryck: Vatten. Har varit en rejäl dagen efter-dag. Sånt som händer.

GILLAR EGENTLIGEN INTE ATT BLOGGA OM KRYPTISKA SAKER. MEN VAFAN.

Jahaja. Här sitter jag och sitter, väntar på att bakiströttheten ska avta (ganska hårt igår, ja. Men fint.) och funderar lite över de senaste dagarnas händelser. Hihi, typ. Ja.

Nej jag ville väl ingenting egentligen, när jag tänker efter. Så, ja. Nu drar jag till Söder. Hej med er.

tisdag 19 maj 2009

AND IF A DOUBLE-DECKER BUS CRASHES INTO US, TO DIE BY YOUR SIDE IS SUCH A HEAVENLY WAY TO DIE



Dagens låt. Klassiker. Kan eventuellt till och med vara bästa låten ever, kanske.

HV3 ANNO 2005 - SMÅ MEN ENVISA

Hihi! Titta vad jag fick av Erika! Det här är jag och min söta gymnasieklass på insparken i skolan, typ första veckan eller nåt. Det är faktiskt ganska stört hur yttepyttesmå vi var. Känner knappt ens igen alla. Ja, och detta är ju som alla förstår vårat ganska misslyckade försök till en mänsklig pyramid. Gick sådär, vill jag minnas. Ja. Andra skojiga saker vi gjorde den dagen var att silvertejpas ihop till en stor klump för att sedan försöka springa tillsammans (gick inte), och att förflytta surströmming mellan varandras munnar (hälften spydde, typ). Var även en del strippande och girl on girl-action involverat. Bra dag!

måndag 18 maj 2009

ÅH BILDDAGBOKEN, UNDERBARA FENOMEN


Alltså. Vad är det för fel på människor egentligen? Den här människan är alltså lika gammal som mig. Ehh. År 2003 ringde och vill ha sitt lunarstorm-beteende tillbaka. Tycker att alla ska adda honom och skriva HALLÅ RUNKEN!! med stora bokstäver några gånger. Eller nåt.

Later skater.

söndag 17 maj 2009

KUL MINNE FRÅN IGÅR:

Jag och Fredrik ska köpa pasta, skuttar fram till vagnen och studerar menyn en stund. Hojtar sedan "en kyckling curry, tack!" på göteborgska, sådär som man gör ibland ni vet. Göteborgska är ju trots allt den allra grymmaste dialekten. Ja. I alla fall, tjejen bredvid bah: "ÅÅHH är ni från Göteborg??!!". "Eh, nej". "Nähä...". Helt besviket. Haha!

Jaja. Det var kul när det hände.

I FIND SQUEEZING A FULL TUBE OF TOOTHPASTE STRANGELY EROTIC

PostSecret, som vanligt om söndagarna. Ni vet.

torsdag 14 maj 2009

SWEDISH BANANA

Fick brev från Work and Travel (dom som fixar med Australien-resan åt oss) igår, nu har dom tydligen bestämt sig för att byta ut stoppet på hemvägen i Malaysia mot Thailand istället. Känns väl lite sådär kul va? Nej. Inte för att jag inte tror att Thailand alldeles säkert är skitgött, men ja nej jag vet inte. Är väl svennebanankomplexet som spökar, skulle jag tro. Ja. Det är du och jag, Promoe.

Pratade med min sju (?) år äldre kusin på fejjan, hon är i Australien nu och har precis fått nytt visum och ska stanna ett år till. Hon bah: "Ja va kul, då är jag fortfarande där när du kommer, då måste vi träffas för lite goon längs vägen!". För er som inte vet (typ som jag innan jag googlade) så är "goon" australienskt slang för lådvin, gött och sånt! B som i bag, b som i box, liksom. Det kommer bli en bra resa det här. I can feel it.

Såhär såg hon ut en dag när hon och hennes kompisar hyrde moppar för att åka och rädda strandade valar på Cottesloe Beach, om ni vill veta. Ganska typisk Emma-grej att göra, ska sägas.

Godnatt kompisar.

onsdag 13 maj 2009

VI VILL JU BARA ANDAS, SOVA OCH ANDAS OM VARTANNAT. INGET MER.


Några fina dagar i maj såg ut typ såhär genom min kameralins. Det är sånt här man går och längtar efter ungefär åtta månader om året i det här nedrans landet. Ja. Men nu hörrni, nu blir det faktiskt snart sommar igen. Det trodde man aldrig.

IDAG HAR JAG FIXAT FÖLJANDE:

- Partyoutfit till lördag. Nu måste jag bara lista ut nåt till fredag med. Fast då är det i och för sig bara hemmafest, då kan man se ut lite hur som helst tänker jag. Ja.

- Borttagning av läskig cancer-leverfläck på låret. Som tydligen inte var farlig alls, men jaja. Detaljer. Ganska sjuk känsla att titta på när någon bokstavligt talat KLIPPER bort en del av ens kropp, och man inte känner ett skit. Burr.

- Schema till sommarjobbet. Fast det var det kanske i och för sig inte jag som fixade. Nej. Men jag ringde och tjatade lite förra veckan, så jo. Lite ändå va. Fick både dag, kväll och en del helg, sweet!

tisdag 12 maj 2009

DANCE IN THE MOVIES, DANCE IN THE FESTIVALS, DANCE DANCE! NO MEN EVER REALLY DANCE LIKE THIS!

Det börjar kittla lite i festivalnerven nu, I must say. Nudelsoppa, skitigt hår och mer eller mindre konstant onykterhet i några dagar, ååhh CRAVINGS! Skaffa bille till Siesta snart, kanske? M-hm!


(Emmaboda, 2007)

TURNING BOYS TO MEN, AND THEN BACK AGAIN

Ligger på balkongen i solen, halvsover och lyssnar på den hära. Ibland är livet bara helt okej, visst?

söndag 10 maj 2009

LITE SÅHÄR SÅG VÅRAN LÖRDAGSKVÄLL UT:





KVÄLLENS:

Tog tjugo i tre bussen hem. Där satt en kille på som visste exakt vem jag var (Du heter Maria, va? Du har gått på Vä, va? I 9c, eller hur?), som jag inte kände igen alls. Skumt. Trodde jag visste vilka alla från Väskolan var. Tydligen inte. Han ville ha efterfest, men det enda drickbara han hade hemma var vinäger. Han sa att inte visste om det funkade, riktigt. Jag sa typ: Ehh nej kanske inte, jag vet inte, oj nu ska jag visst gå av HEJDÅ.

Och det var ett av kvällens alla färgstarka intryck. Godnatt med er.

fredag 8 maj 2009

YOU ARE THE GENERATION THAT BOUGHT MORE SHOES (AND YOU GET WHAT YOU DESERVE)

Det blev en dag på stan med fröken Holgersson idag, minsann. Bra skit, bra skit. Kolla här vilken fantastiskt tjusig skapelse jag hittade på h&m! Maah. Den fick dock inte följa med hem, dels för att den minsta storleken den fanns i var 38 (av detta drar jag slutsatsen att alla spinkiga små Kristianstadtjejer redan har köpt den, inte kul nej), och dels för att jag redan har tusen miljoner klänningar i garderoben. Ja. Men fin var den! Jag ser framförallt förvånansvärt smal ut, det känns ju lite uppskattat såhär inför beach 2009. Ha!


Anyhoo. Med mig hem fick jag i alla fall dom här söta Lotta på Bråkmakargatan-dojjorna (allt som är rutigt accosierar jag till Lotta på Bråkmakargatan, ja), fint som snus va!



Planen för ikväll är myspyskväll hemma hos Sophie, gött det! Och imorgon ska vi ut. Tjolahopp!

torsdag 7 maj 2009

NEJDÅ, JAG ÄR INTE ALLS BITTER


Men ja. Jag kanske ändrar mig nån dag, vem vet. Tills dess klarar jag mig rätt bra på egen hand va. Japp.

onsdag 6 maj 2009

NU GÅR JAG IN I MIN ALLDELES EGNA PERSONLIGA HÖGKONJUNKTUR! SÅ DET SÅ.

Klockan är halv ett och jag går och lägger mig med känslan av att allting i tillvaron är på väg att förändras, förändras till det bättre. Det känns som att jag precis kommit ur en nästan ett års (!) lång svacka, och att jag är på väg upp igen nu. Som en konjunkturskurva, ungefär (klassisk liknelse i hv3-kretsar). Ja. Är mer förväntansfull än osäker inför framtiden också. Tror att det beror mycket på det. Det var ett tag sen jag kände så, kan jag ju säga.

Ja jävlar. Känns som en ganska ovan känsla, det här. Ovan men bra.
Godnatt världen.

måndag 4 maj 2009

17:16

Jag frågar, Calle Schulman svarar:
Se, jag visste väl att jag gjorde rätt i lördags. Tack Calle, I love you.

Idag har varit en ganska nyttig dag annars känner jag. Har ringt min sommarjobbschef och hört efter vart mitt schema blir av. Det kommer i veckan sa hon, härligt. Hoppas jag får apmycket jobb, och helst massa kvällar och helger = mycket OB-tillägg = jag kan åka till Australien utan dåligt samvete. Japp. Sen skaffade jag ett konto på studera.nu också. Bra sak, känns det som. Framförhållning, yesbox! Inte min starkaste sida i vanliga fall ska sägas.