torsdag 30 april 2009

DAGENS PLANER:

1. Ut och powerwalka och lyssna på upplösningen i Män som hatar kvinnor, EXCITING!
2. Marinera kycklingspett att grilla ikväll. Vet inte riktigt hur man gör dock. Det löser sig.
3. Lägga mig ute och schteka i solen lite, allt för att bekämpa det faktum att jag är vit som en alvedon, typ.
4. Bli lycklig över att Gina Tricot-kläderna kommer med posten (förhoppningsvis).
5. Bestämma kläder till ikväll, duscha och ja sånt.
6. Åka till Jessica. Grilla, pimpla vin och ha det fint.

Ja. Så får det bli. GLAD VALBORG, ALL YOU LOVERS OUT THERE!

onsdag 29 april 2009

JASÅ, ÄR DET SÅHÄÄÄR VÄRLDEN SER UT?

Mina brillor har anlänt. I'm in love.

tisdag 28 april 2009

ATT JAG INTE HAR NÅGRA PENGAR ATT HANDLA FÖR, DET ÄR EN VÄRLDSLIG SAK. TYP.

Hoppsan, nu blev jag visst uttråkad igen. Woops. Vi ses om några dagar, kära ny-hemklickade Gina Tricot-grejer. Sommarklädes-shopping rule the zchool.

måndag 27 april 2009

I WANT PIE! I WANT BEEF JERKY!!

Bau-wau-chicka-bau-wau-chicka-bau-wau!

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT INTRESSANT NUFÖRTIDEN, KÄNNER JAG

Ska strax traska ner på stan och möta Lottiz och Sandriz, det blir måndagsfika och bokning av tatueringstid (kanske), gött kött eller vad? Japp. Boka tider verkar annars vara grejen idag, fixade tid på Capio för att ta bort cancerfläcken också, inte förrens om två veckor blev det. Men ja. Jag överlever väl, kanske.

Pull och goj!

söndag 26 april 2009

PALLA OSTFRALLAAA

Jaha, nu fick jag ångest igen. Skit med. Har en leverfläck på låret som har börjar göra ganska ont, och jag inbillar mig att den putar ut mer nu än förut. Hej cancerpanik. Fan då. Så nu blir det till att boka tid på Capio first thing imorgon. Uhh. Hatar sånt, kommer säkert behöva ta bort den. Sandra gjorde det med en av sina leverfläckar, hon sa att det var skitäckligt. Laser och sånt skit. KUL DÅ!

Ni då, några egna i-landsproblem att dela med er av?

lördag 25 april 2009

DU ÄR INTE SÅ FIN, MEN DET ÄR NÅGOT MED DIG





och jag har sett dina pupiller växer när du är med mig.
glad lördag my fellow annika norlin-lovers.

fredag 24 april 2009

FREDAGSFEST-KLÄDSEL KANSKE?



Hej, så här ser jag ut ikväll. Ja. Och nu måste jag panikspringa till bussen, jävla bloggberoende!! Love me when i'm gone, hejdååå.

FREITAG

Funderar på om jag är på festhumör idag. Jag vet fan inte (börjar bli gammal som sagt), är i så fall mest sugen på att ha på mig outfiten jag köpte till förra helgen som aldrig användes. Inte så mycket på själva festandet. Känns ju bra. Eh. Har nog dock inte kommit så långt i utvecklingen att jag pallar gå ut helt nykter. Alltid något!

Kul att Babian kommer till Tivolirock förresten, såg jag nu precis. Kolla, roliga dom ser ut:

torsdag 23 april 2009

YUM-MIE

I övrigt har jag ett nytt knark (nu efter nässprayet): Vitt persikote från naturgodisaffären där på hörnan ni vet. Gott så IN i helvete, som Alex Schulman skulle ha sagt. Fast ja, jag tror inte Alex Schulman dricker vitt te så ofta. Anyways.

THERE'S NOTHING TO SEE, IT'S ALL THE SAME TO ME

Har suttit här en stund och försökt formulera en tanke jag fick. Det går inte så bra. Hur jag än uttrycker mig så låter det som att jag hatar hela min omgivning, ungefär, och det gör jag ju verkligen inte. Inte någonstans. Men ibland slås jag över hur lite gemensamt jag har med en del människor i min umgängeskrets. Det behöver ju i och för sig inte innebära något negativt? Herregud, det är väl bara bra om folk är lite olika varandra? Ja, det är klart. Det är bara det att ibland har jag väldigt svårt att relatera till en del människor här. Varför de beter sig på olika sätt, och hur det kommer sig att de har vissa åsikter. Och sådär. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, det kanske bara är något töntigt småstadskomplex från min sida. Ja. Antagligen.

Det är i alla fall vid sådana tillfällen jag hoppar runt och skrik-sjunger till Broder Daniels I'll be gone och tackar gud (och Jenny) över att det nu bara är ungefär tre månader kvar tills jag försvinner till andra sidan jorden. Annars vet jag inte riktigt vad jag hade tagit mig till, faktiskt. Nej. Det var den tanken jag ville formulera, och nu har jag gjort det och jag hoppas att ingen missförstår och blir ledsen. För det känns ju himla onödigt.

Nu sitter katten och biter mig i armbågen. Ska nog be henne sluta upp med det och gå och fylla på hennes matskål tror jag. See you soon, spoon. Typ.

onsdag 22 april 2009

ÄR DU ALLTID BÄTTRE ÄN JAG? DU SKULLE HA SAGT "DET HETER BÄTTRE ÄN MIG".

Fan, jag har blivit så jävla gammal. I detta nu ligger jag i soffan med en kopp te och lyssnar på "Män som hatar kvinnor" i ljudboksformat. JAG VET! Så svenskt och pinsamt så det finns inte. Men jag skiter i vilket, för det är så in i HELVETET spännande. Faktiskt. Men ändå. Fortfarande ganska hemskt.

tisdag 21 april 2009

DEN ÄGGMACKAN VAR INTE ATT LEKA MED, NEJ

Dagens tips för att undvika att få cpont i magen: Kolla utgångsdatumet på grejer du hittar i oorganiserade storasystrars kylskåp innan du äter dom. Ajdå.

TISDAG FISDAG GRISDAG

Nu bor jag på Söder igen, i några dagar. Söder är nice, min mamma är lite inne på att flytta hit hon med. Gött! Inte för att jag ska bo hemma så superlänge till, men ändå va. M-hm, och annars då? Igår var jag och hälsade på mina små farföräldrar i Åhus, åt världens godaste moussaka och satt i solen och rökte (passivt) med farmor. Så himla bra så jag vet inte vad. Ja. Idag har jag powerwalkat staden runt, funderat lite och kommit fram till vad min nästa tatuering blir. Fint det! Nu ska jag bara lista ut vart min tatuerare (haha "min tatuerare", låter som att jag är värsta Miami Ink-människan. Det är jag inte.) har tagit vägen, jag tror hon flyttade till Växjö, och bestämma om det är värt att åka dit eller gå till fittorna på Built to Last den här gången. Decisions, decisions. Nu blir det kaffe på balkongen, LATER LOVERS!!

söndag 19 april 2009

DAGENS PÅ-REPEAT-HELA-DAGEN-TACK:



Freaking lovely. Sen skadar det ju inte att människan är det snyggaste since sliced bread, ungefär.
Och tjoho, kolla här vad jag också hittade! Sweet!



Erik Hassle till Siesta-09 och jag kan dö i frid.

DEN VAR DU INTE MED PÅ, STOCKHOLMAR'N!

Sak att kryssa av på otippade-saker-att-göra-i-livet-listan: Helt oavsiktligt (jo, jag lovar!) råka pussa en av mina bästa kompisars något år yngre lillebror. Två gånger. Hehe. Woopsie doopsie!

lördag 18 april 2009

FIFTY'S, BABY!


Sophie fyllde tjugo, så vi körde 50-talstema och stuffade loss. Fint!

Jessica, Sophie och jag. Porriga poser faller sig så himla naturligt ibland, hemskt nog.

Det grillades köttiga saker för glatta livet.

Frida körde ner från Värnamo och var lika söt som vanligt.


Holger och Maria-ben.

Glada vänner är det bästa som finns.

Jessica, Frida och Jenny.

Amen tjäna!


Holger gick runt och var spontansnygg mest hela kvällen. Vackra människa!


Sen drogs det in till stora staden.

Och ja, vi hamnade på Grand. Där var det... som det brukar vara på Grand. M-hm.

Jaja, annars var det fina fisken alltihopa tyckte jag! God tårta och fina människor, puss på det. Nu ska jag snart bli upphämtad av Jenny för att hon ska ta oss till Knislinge där vi ska på badkalas, och jag ska inviga min nya bikini, tjoho! Ikväll är det utgångsdags igen för att fira Molly mus, då röstar jag för att vi satsar på Banken eller Class, eller hur kompisar? Ja. SEE YA!!

AND THEN I SAID THAT I WANTED RELEASE, AND THEN YOU'D LET ME GO


Dagens låt, dagens låt, la-la-la-la-la dagens låt.

03:02

Observationer från ikväll:

-Grand har blivit ruskigt tråkigt. Det var det kanske redan innan. Men nu är det fan officiellt.
- Jag är bättre på att stå emot grupptryck nu än vad jag var när jag var, säg fjorton år. Great success.
- Stoffe tycker att jag har blivit knubbig. Det tycker jag med. Jag ska börja gå ner igen, nu snart. När jag sa det till honom så ångrade han sig. Haha. Killar alltså, vet aldrig när dom ska hålla käft.

Sova nu? Ja tack. Bilder bjuds det på imorgon, om ni har tur.

fredag 17 april 2009

DRAAAAMA!

Idag är det liv här på Albert Hennings väg 11, kan ni tro. Oj oj oj. Enligt husets mesta skvallertanter (jag har smått ofrivilligt råkat bli en av dom, så går det när man inte har något jobb), så har någon på andra våningen haft högljutt party till KLOCKAN HALV FEM I MORSE!! Dom (tanterna) har till och med satt upp en helt hysterisk lapp på människans dörr (som jag tyvärr inte vågar gå ner och fota, annars hade det varit seriöst Arga Lappen-material), där det står något i stil med "tack för en sömnlös natt, nästa gång ringer vi polisen direkt!" och "har ni problem eller, sök hjälp!!". Haha.

Känns dock ganska bra att för en gångs skull vara oskyldig. Ja. Inte för att det brukar sitta arga lappar på våran dörr på morgnarna, men det blir lätt så att man som typ enda ungdom i ett hus fullt av pensionärer och barnfamiljer, blir lite utsedd till den oansvariga rebellen. Ungefär. Som när man går hemifrån i strumpbrallor och höga skor med en Systemetpåse i handen och folk tittar på en som om man vore årets slampa. Yey! Men vafan, det gör inte så mycket. Jag gillar dom ändå, tanterna. Kommer antagligen vara precis likadan när jag blir tant. Hehe. Ikväll ska jag dock supa och slåss och leva rövare hos Sophie, det blir fint det! Hej med er!

torsdag 16 april 2009

OBSERVATIONER FRÅN VERKLIGHETEN

Idag på bussen var det en kille som hade den gamla Backstreet Boys-dängan Show me the meaning of being lonely som ringsignal, och i förra veckan såg jag en tant på Fenix som hade en skitful rosa väska som det stod "love sucks BIG TIME" på. Liksom hallå. Ryck upp er människor, det är vår för i helskotta!!, ville jag skrika och ruska dom i axlarna. Det gjorde jag inte. Herregud, jag var väl inte heller så munter för ett tag sen. Nej. Men nu är jag! Mår bättre än på jävligt länge, faktiskt. Det kom jag fram till när jag ganska omedvetet ändrade texten i den där lilla rutan under profilbilden på facebook från "NO MORE TEARS - YOU'RE INDIAN!" till "I wasn't really looking for some more than some company on the dance floor". Heja!

Nu blir det kvällspromenad med kameran i aprilljuset, sedan ska jag peppa inför 50-talsfest imorgon. Jag har världens bästa outfit, tjolahopp!

SPECTACULAR SPECTACLES

Kolla här kompisar, vad jag ska få! Eller ja, skaffa. Ge mig själv. Ni fattar. BRILLOR!! Så jäkla sweet! Såhär är det. Jag har världens sämsta syn, på mitt ena öga. Det andra ögat är nästan helt okej. Om man ska ta det i glasögonorms-språk så har jag -0,5 i brytningsfel på vänster och -2,75 på höger, vilket är ganska stor skillnad. Ja. Och jag har ju typ haft linser sen jag var tolv eller nåt, men grejen är att jag pallar aldrig använda dom. Det är så meckigt, och jag lyckas alltid tappa bort dom och sova i dom och grejer. Inte bra. Så nu blir det brillz! Piloter. Gött. Antagligen silvriga, men har beställt hem lite olika att prova. Nördlooken, here I come. Yey!

onsdag 15 april 2009

SO YOU THINK YOU CAN STONE ME AND SPIT IN MY EYE?

Gud, vad jag älskar Bohemian Rhapsody. Den är liksom så härligt osammanhängande och bra. Gulders. Minns att jag och Mette, i ett extremt fall av övertrötthet, lyssnade på den en hel natt, hittade på en slags musikaldans till och filmade hela grejen. Undrans tro vart den filmen är?

Godnatt hattifnatt.

OSMINKADE FÖRKYLNINGSBILDER ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Jag har införskaffat det bästa nässprayet i världshistorien, är lycklig som ett barn! Det löser upp allt snor på ett kick, sen känns det som att det går rätt upp i hjärnan och man försätts i något slags nässprays-rus vilket känns fruktansvärt uppskattat för tillfället. Hurra! Lagligt knark från apoteket für alle! Höhö. Öhh. Jaja.




Otrivin heter det, ifall någon undrar. Känner mig lite som Blondinbella med sina "slumpmässiga" produktplaceringar här, gött det!

Jaha, och annars så är det här dagens låt, hörde den först hos Matilda sen hittade jag den i en spellista någon skickade, ganska beroendeframkallande och sjukt bra! Plus att videon är ungefär det fulaste och bästa jag sett på länge.

tisdag 14 april 2009

TRETTIONIO KOMMA TRE, BABY!

En förkylning är inte komplett utan än släng av feber, som jag brukar säga. Har kanske sovit en halvtimme i natt, LIFE IS SWEET! Jaja. Jag vägrar dock vara sjuk längre än till fredag för denna helgen är det 20-årsfest-helg deluxe, det missas icke! Förresten Jessica om du ser detta, någon idé om presenter till damerna?

Nej, nu blir det daytime-TV, feberyrande och halstabletter resten av dagen, tjoho!

söndag 12 april 2009

LADDA DIN IPOD, LADDA DEN MED STRÅKAR OCH MED SORG, DU KOMMER VARA MINST LIKA BLÅ I TOKYO SOM I GÖTEBORG

Vi kör ett jag-tömmer-kameran-och-berättar-om-min-helg-inlägg, ja ja!


Har i princip bosatt mig på Söder hos Rebecka på grund av lite olika anledningar, det här är huset mitt emot vars tak brukar intas av koola alkoholiserade kidz om nätterna, tjoho!


Fint foto på väggen, tror det är några gamla släktingar. Gillar framför allt hunden på golvet. Ja. Flott!


Den här bilden illustrerar hur jag råkade låsa mig ute i torsdags eftermiddag efter häng-på-stan med Line och Matilda, på ett så extremt ologiskt sätt att jag inte riktigt fattar hur jag lyckades.


Kände mig proffsig, därav posen. Jaja, behövde bara vänta i en kvart typ.


Kiwi bor också hos Rebecka, hon är ganska sjuk i huvudet men jag gillar henne ändå. Oftast.


Och eftersom typ inga bilder alls togs i torsdagskväll så är jag mogen nog att visa upp mitt Systemetkvitto, lagom alkisvarning på det.


Ja, sen blev jag som sagt feteförkyld, så nu känner jag mig ungefär som den här killen. Minus glad mun och flashade tuttar. KLART SLUT VARULVSTJUT!

.

lördag 11 april 2009

GLAD JÄVLA PÅSK!



Jag har alldeles oförtjänt (ehh) blivit feteförkyld igen, därför är jag lite cranky, men vatusan JAG HAR I ALLA FALL ETT PÅSKÄGG!!
Puss! :*

fredag 10 april 2009

NÅN MAGISK MEDICIN

Favorit i repris från igår:


Fan va go den ääär.

SOLEN SKINER I ALLA FALL

Hej världen. Här sitter jag och pillar navelludd (oj, vad skumt det där såg ut. Navelludd. Hihi), dricker melonsmoothie och funderar på varför det ser ut som att någon cuttat upp min vänstra handled på bästa emo-vis. Kan kanske ha att göra med alla trevliga Kristianstadbor som inte tyckte dom behövde stå i kö till garderoben när T-baren bestämde sig för att köra ut allt folk en timme för tidigt i natt. Ja. Antagligen. Det är inte klokt hur mycket inavlade jävla drägg det finns här egentligen. Men ja. Det känns kanske inte som nån större nyhet.

JAJA, SÅ KAN DET GÅ HEJ OCH HÅ. Annars hade jag en himlans fin kväll/natt igår, med rosévin, lammköttspojkar (fast dom skulle vi ju hålla oss borta ifrån i fortsättningen. Så var det ja.) och snygga skor, sweet! Puss på Line och Matilda och alla fina människor, och glad påsk och sånt där också! Idag ska vi äta påskmiddag, ni vet sill och sådana hemskheter, hade nog inte kunnat vara mindre sugen på något annat just nu. Oh well. HEIDOOO.

MINA FÖTTER VILL DÖ

Jag kan inte hjälpa det, jag tycker det här är fruktansvärt roligt. Nu ska jag tvinga mig själv att sova, för mitt eget bästa känns det som. Hörs imorrn okej? Okej.

Ps. Stolt över att jag lyckas länka och stava rätt och grejer fast jag fortfarande är något onykter. Blä, orkar inte mer. SKA ALDRIG MER DRICKA, hehe nej skoja bara vafan tror ni? Ds.

onsdag 8 april 2009

JAG FATTAR INGENTING, INGENTING FATTAR JAG

Ja jävlar. Det har varit en ganska jättekonstig dag idag. På alla möjliga sätt. Ja. Shit. Nu sitter jag och kollar på Fråga Olle (och dreglar över snygg-Martin Björk), sen ska jag väl kanske sova eller nåt. Nyss var det en kille som undrade om man kunde bli sjuk om man svalde sin tjejs mens. Det kunde man inte. Nu vet vi det allihopa, nu kan vi gå vidare!

Och imorgon blir det förresten party med fröken Line och company, hipp hurra!
Godnatt världen.

tisdag 7 april 2009

FYFAN

Det är ganska sjukt faktiskt, hur dåligt man kan må över pissiga saker som händer dom man tycker om. Antar att det är en bra sak egentligen, ett tecken på att man är en ordentlig människa som känner medkänsla och empati och sådär, men nej. Det är inte alls bra. Det känns bara förjävligt.

Just nu har jag en sådan jävla ångest för något som i princip inte har någonting med mig att göra. Och som jag inte kan göra ett skit åt, för att det inte har med mig att göra. Jävla fan. Det är sådana här grejer som är anledningen till varför jag lever i celibat för tillfället. För att alla killar är svin.

måndag 6 april 2009

HEJ JAG HETER MARIA, JAG GILLAR KITSCHIGA GREJER.





(Visste ni förresten att ordet "kitsch" är ett låneord från jiddisch, och betyder "konst av undermålig estetisk kvalitet", det lärde jag mig på wikipedia nyss. Håller inte riktigt med dock. Nej.)

söndag 5 april 2009

LITTLE BY LITTLE YOU GONNA HEAR ME CRY, HEAR ME CRY: WHY?!!

Kom precis ihåg vad jag drömde i natt. Fick mina deklarationspapper (vuxenpoäng!) i veckan, och drömde att jag skulle betala tillbaka elvatusen spänn på skatten. Ehh. Fick panikdamp-anfall i drömmen och vaknade och kände mig gråtfärdig, ungefär. Bra start på dagen lixxåm.

Ikväll lyssnar jag på en av mina favorit-pepp-låtar någonsin, nämligen Very Loud med Shout Out Louds (hittar bara sunkiga live-versioner på jootoob men ja, ni vet säkert vilken jag menar) och pyntar en gammal 70-talstelefon. Bra skit, bra skit. Och för en stund sen blev jag bjuden på badkalas! Låter fruktansvärt trevligt, jag antar att det innebär att man badar och har kalas samtidigt men jag är inte helt säker.

DOM KUNDE SÄGA VAD SOM HELST TILL MIG, DOM KUNDE DRA ÅT HELVETE, MEN ETT ENDA ONT ORD OM DIG HAR ALLTID FÅTT MIG UPP I RINGEN.

Dagens finaste PostSecret-hemlisar:


lördag 4 april 2009

VAR DET NÅN SOM SA FEST?


Såhär ser jag ut ikväll, hej med er.

fredag 3 april 2009

JAG VAR INGEN DU VAR APRILHIMLEN


(foto: Lina Scheynius)
Förresten, jag gjorde ett litet digitalt blandband (en spotify-spellista) i förra veckan. Den handlar litegrann om våren, och sådär. Typ. Eller jag vet inte. Den består i alla fall av en bunke låtar som känns som solsken och knoppar på träden, tycker jag. Här är den hipp hurra:

torsdag 2 april 2009

WE'RE NOT WORTH MORE THAN ANYONE ELSE, BUT SURELY NOT WORTH LESS

Kom och tänka på en kille som jag kände för några år sedan idag. Såg hans gamla flickvän på stan och kom på att jag nog inte träffat honom sen jag gick i högstadiet, tror jag. Vi var ganska bra kompisar, jag och han och några till. Vi brukade hänga i varandras källare och kolla på film och äta extrema mängder glass med chokladsås, och jag var skitkär i en av hans kompisar minns jag. Högstadiet, m-hm. I alla fall, efter ett tag slutade han umgås med oss, jag minns inte riktigt hur det gick till. Han... bytte livsstil och samtidigt hela sin umgängeskrets, kan man nog säga. Så som man gör när man vill bryta sig loss från någonting som inte är det man egentligen vill. För att man måste.

Kom bara att tänka på honom idag. Och på att han faktiskt är en av väldigt få människor som jag har berättat sjukt personliga saker för. Vet inte riktigt varför. Han var liksom en sån person. Undrar lite vad han gör för någonting nuförtiden. Hörde någonstans att han flyttat, vet inte vart. Jag hoppas han har det bra.

ANDRA APRIL TVÅTUSENNIO


Idag fyller min bigsistah tjugofyra år, det är ganska galet. Grattis grattis grattis, typ. Och utomhus är det nästan sommar så jag spenderar nog den här eftermiddagen med att sitta på balkongen, dricka te och kolla på Dexter säsong tre (trots att det ger lite dåliga vibbar, men dom struntar vi i). Ikväll blir det födelsedagsmiddag, tjolahoppsan hej hej!