onsdag 18 juni 2008

Fireworks at Lake Michigan

Okej. Ni som känner mig vet ju vilken hip hop-brutta jag är. Ehh. Men den här låten är fanimej gulders! Tror det har ganska mycket med finaste Chris Martin och hans pianofingrar att göra. Men ändå. Jag lyssnar hela kvällen. Samtidigt som jag kollar på Sverige-Ryssland och låtsas vara intressead.

Tjing!

tisdag 17 juni 2008

Hej Hessle!



Hej!
Vår dator har haft virus (som jag antagligen orsakat, oops), därför har det blivit lite dåligt med bloggeri på ett tag. Men nu är den på benen igen (datorn asså), tack vare min intelligenta man. Puss på honom.

I helgen var jag och mina brydar festprissar minsann. Vi hade en liten förfest hos mig. Den bestod mest av brända popcorn och bal-skvaller. Typ, vem hade blivit fullast och vem hade fulast klänning. Hehe, vad det är härligt att vara tjej ibland!

Sen drog vi iallafall ut och hamnade efter många om och än på Hessle (surprise surprise typ). Här har vi en liten video med Hessle-reklam av Holger unt Sandra. Enjoy!

måndag 2 juni 2008

Skryyyyt

Idag fick jag reda på åtta av mina nya betyg jag ska få på torsdag (det kanske är alla nya jag läst detta året förresten, hmm?). Dessa åtta var:

Samhällskunskap A: MVG
Historia A: MVG
Naturkunskap A: MVG
Svenska B: MVG
Engelska B: MVG
Hantverksteknik E: VG
Hantverksteknik F: VG
Kultur- och stilhistoria: VG

Alltså. Fem MVG och tre VG. Jag inser att jag framstår som en extrem häst, men jag är så sjukt stolt! Jag har verkligen jobbat röven av mig de senaste tre månaderna för detta. Yes!

På torsdag tar allt slut och just nu känns det bara helt underbart. Vi förtjänar det, allihopa. Och den ljusnande framtid är vår!

Siesta 2008

Du kan va en festival!













söndag 1 juni 2008

little old lady

Okej, jag har insett det roliga i att videoblogga. Såhär ska jag se ut på karnevalen på tisdag. Temat är "Gamla tanter", jag gör det bästa av situationen. Tycker jag lyckas ganska bra.


Aussie girl

Har just kommit hem från Siestafestivalen (bilder kommer senare) och den var fin som snus, men nu är jag så sjukt jävla trött, ögonen liksom svänger åt olika håll och jag nojjar lite över att min baldejt (jag vet inte ens vad han heter, suck) inte har hört av sig än. Men jag har bestämt mig för att nu får det vara slut med stressandet, jag ska aldrig stressa mer i hela mitt liv!

Nu lyssnar vi på Laakso och klämmer lite på varandra.