måndag 29 oktober 2007

Visdom från mor

Min mamma är egendomlig men underbar.

Hon ska åka iväg med sitt jobb och vara borta i två dagar. När jag vaknande i morse låg det en lapp på köksbordet där det stod;
"Jag hör av mig ikväll och kollar läget! Var rädda om er, puss och kram Mamma.
P.S. Lås dörren efter er!!"

Jag lovar, ibland känns det som att hon nästan skulle skita i om jag typ gick och blev gravid med en medlem i NSF eller nåt, bara jag kom ihåg att låsa dörren. Det är det sista hon säger varje morgon innan hon går till jobbet också; "Glöm inte låsa, hejdå!".

Jag ska låsa mamma. Jag lovar.

fredag 26 oktober 2007

Frost

Det är lika outhärdligt som underbart att gå till skolan när det är minusgrader ute. Det ryker ut munnen och man håller på att dö för det är så jävla kallt, men det gör egentligen inte så mycket. För det är ju så fruktansvärt fint.

onsdag 24 oktober 2007

Hej!

Määh, vad seg jag är på att skriva här. I och för sig är jag inte särskilt seriös. Någonsin. Så what the heck.

Jag kan väl sammanfatta mitt liv just nu med att;
- Jag längtar som en tok efter lovet, det är det enda jag tänker på ungefär (öhum, liv).
- Jag längtar även efter APU'n som börjar två veckor efter lovet. Ska bli så jävla underbart. Skolan är inge kul just nu alltså.
- Jag älskar Robin. Jättemycket.

Ehum, ja. Hejdå.

onsdag 17 oktober 2007

Checka:

Lalalaaa, åttiotal.
I like it.

tisdag 16 oktober 2007

Åttiotal

Idag går årets händelse av staplen; skolfotot. Gud vad jag hatar skolfoto. Fast i år känns det helt okej, alla ska klä ut sig till fula åttiotalare och jag ska inte ta enskilt foto. Yey.
Well, bilder kommer antagligen senare, antingen här eller på bdb. Eller kanske båda!

Tjarå!

lördag 13 oktober 2007

Autumn wind

Den här hösten är den bästa på mycket mycket länge. Jag mår så bra och är så lycklig, det är helt underbart. Och så är den så fin, mycket finare än jag minns andra höstar. Allt är rent och klart. Luften går att andas.


torsdag 11 oktober 2007

Ehum, vet inte

Bambambam, jag hörde nyss världens läskigaste sak på Christer. I Japan har dom forskat fram en genomskinlig groda, så att dom kan studera deras inre organ utan att behöva skära upp grodan. Liksom, vafan. Isch!

Slutade tidigt idag för historian var inställd. Fotade lite innan jag gick hem. Hösten är så fin i år.

Måste köpa vinterskor. Vill ha söta Robin Hood-skor. Ska shoppa loss i helgen, måste fixa nåt att ha på skolfotot också. 80-talstema baby!

Tjarå.

måndag 8 oktober 2007

Dagens man:

Oh, happy day

Fan vad jag är nöjd med mig själv idag.

Vaknade kvart i sju för att mamma skulle kunna skjutsa mig till pappa där jag skulle hämta engelskaboken, för att sedan kunna plugga effektivt när jag kom hem hit igen. Det första jag gör när jag kommer hem är att lägga mig i sängen och somna som en gnu. Sover i fyra timmar. Vaknar och tänker "woops" och ställer mig i duschen.

Sen ringde jag till Flora Perssons och fixade praktik där. Hon som svarade lät glad som bara attans. Man blir lite påverkad när man pratar med sådana människor, överkäckheten smittar liksom. Jag typ: Tack så jääääättemycket, då ses vi vecka fyrtiosjuuuuu!!
My god.

söndag 7 oktober 2007

Söndagstankar

Jag vill:

- Bli vuxen. Grejen är att jag ju tekniskt sett redan är vuxen. Det bara känns inte så.
- Sluta med dåliga vanor som gör att jag mår dåligt. Jag försöker hela tiden, det är bara så sjukt svårt.
- Lära mig något som ingen annan kan, så att jag kan få skryta och glassa för en gångs skull. Det skulle kunna vara att bestiga berg eller måla helt fantastiska tavlor eller forska fram en enkel lösning på växthuseffekten.
- Lära mig viktiga saker överhuvudtaget. Det är så mycket jag inte kan som jag skulle vilja kunna. Laga mat t.ex. Eller kunna prata avslappnat med nya människor. Eller klippa gräs.
- Flytta hemifrån. Ganska mainstream, men det hade varit så fint att ha en egen lägenhet som bara är min som jag får göra vad jag vill (typ) med.
- Få en ny katt. Jag har haft katter i princip hela mitt liv, och nu finns de inte mer. Det känns onaturligt på något sätt. Jag vill ha tre svarta katter som ligger och solar sig på vardagsrumsgolvet och tvättar varandra på pannan.
- Åka till/bo i San Francisco. Mitt drömresmål, har ingen aning om varför egentligen. Det verkar vara en skön stad helt enkelt. Även fast den ligger i USA.

Idag lyssnar vi på Lasses nya album. Det låter väldigt Winnerbäckiskt och jag gillar det.
Må fint kära läsare.
/M

lördag 6 oktober 2007

:(

Ensam hemma ikväll.
Tråkigt.
Hejdå.